Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieczorne pa pa

Dotykiem dłoni
żegnam cię na dobranoc
czy składając pocałunek na czole,
pieszczę zmysłowo usta twe
szeptem przekazując" pa pa"
mój kochany.
Proszę śnij
o mnie
o nas
o bajce,
która jest spełnieniem,
o słowach które dają nadzieje...
proszę...

2629 wyświetleń
28 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!