Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przekora ludzka

pecoranera

pecoranera

Dostaliśmy wolną wolę by nią się w życiu kierować
Dlaczego Bóg miałby teraz w nasze życie ingerować?
Dał nam zbiór praw, dzięki którym możemy być szczęśliwi
Ale nawet do nich nie zaglądamy, jesteśmy na to za leniwi
Ale gdy przez bezmyślność, głupotę stanie się coś strasznego
Nie! To nie my jesteśmy winni! To Bóg winny jest tego!

11 155 wyświetleń
82 teksty
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!