Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mizerykordia

Do snu układa się dzień
By ustąpić miejsca aksamitnej nocy
Pójdźmy w ślad blasku...
Zaśnijmy razem z nim...
Jak Romeo i Juliet

Budzi się dzień by olśnić miłością cały świat
Będziemy spać i śnić na jedenym łożu śmierci
Złożonym z naszych uśpionych serc
Lecz gdy kiedyś ludzie zapomną o miłości
Powstaniemy by uczyć ich od nowa...
Co oznacza słowo kochać...
Romeo i Juliet

Pokażemy im uczucia najsilniejsze
Najprawdziwsze i najtrwalsze
Uczucia dla których warto umrzeć
Powstaniemy nieśmiertelni
Pomożemy potomnym żyć i umierać
Bo zwątpienie i brak miłości
Zawsze poprowadzą nas
Tam gdzie będzie ona potrzebna
Nieśmiertelni...
Wieczni...
Romeo i Juliet

2401 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!