Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzień z Tobą

Do snu układa się noc
Wstaje dzień...
Dzień niekończącej się miłości...
Ptaki płyną bezszelestnie po niebie
Jak słowa miłości szeptane przez Ciebie...
Słońce to Twoje usta- jasne i gorące...
Błękit nieba to głębia Twoich oczu
Patrzących na mnie z czułością...

Do snu układa się dzień
Powstaje z umarłych ciemna noc...
Nie boję się jej
Bo wiem, że gdy spojrzę w niebo
Zobaczę tam Twój uśmiech który da mi siłę
By dalej żyć
Bo Ty zawsze jesteś ze mną...
Mój aniele

2401 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!