Menu
Gildia Pióra na Patronite

nauka latania

dogonić sen
niewysłowiony żal
odurzony życiem
nauczyć się latać
ten jeden raz

prawdę nocy
przyoblec w dzień
po krawędzi pobiec
by skoczyć
rozpościerając ręce
niczym skrzydła
w nauce latania

nim dotkniesz ziemi
rosząc swą krwią
dogonić sen

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • krysta

    8 June 2016, 21:12

    Zatrzymuje