Menu
Gildia Pióra na Patronite

Struktura płatka śniegu

Dobry Bóg tej zimy
zsyła mi zamiast twoich słów
płatki śniegu
Dotyk mrozu na moim policzku
zamiast muśnięcia twojej dłoni.
Ty będziesz patrzeć na spadające płatki śniegu
nie wiedząc że Bóg zsyła ci moje serce
w drobych cząsteczkach....

3611 wyświetleń
60 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!