Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (czas mija)

dni uciekają
jakby coraz szybciej
za mgłą oczu
zroszonych łzami
lecz w środku burzy
ciepłym promieniem
ogrzewasz me serce
szczęścia wspomnieniem

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • misiek45

    17 November 2012, 17:49

    Zgadzam się z Kasią piękny wiersz-pozdrawiam;)

  • Gandziorka

    17 November 2012, 12:46

    zabieram do zeszytu,
    pięknie napisane...