Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożegnanie

Dłońmi zziębniętymi od jesiennego deszczu,
gaszę warg Twych czerwienie.
Scałowuję cały smutek z przymkniętych Twych powiek.
A nasze serca równym rytmem piszą wiersze o miłości
Byś miał kochany co czytać do snu.

3193 wyświetlenia
33 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!