Menu
Gildia Pióra na Patronite

fantazja kusi

Dlaczego nie jest cnotą
wspomnienie tego dnia
pozostałą tęsknota
która do dziś trwa.

Herbata owocowa
słowami zaparzona
prawdziwa rozmowa
z dwóch serc złożona.

Delkatność rąk aksamit
czuję na swym ciele
prawdziwy dynamit
kocham każdą niedzielę.

Dotykaj i pieść me ciało
bym zawsze zatęskniła
nie jest mi za mało
bym o Tobie śniła.

Przyjaźnią się nazywasz
a kochasz jak miłość
ze mną zaigrywasz
to wspólna zawiłość.

Wymówkami zazdrością
nie brudzimy piękna
jesteśmy jedną miłością
doszliśmy do sedna.

11 506 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!