Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trudno zapomnieć

Dla ciebie "kocham" to tylko słowo
Kłamiesz , bo jesteś dla mnie królową ?
Gdy cię z mego serca wyrzucę
To obecny stan rzeczy odwrócę

Nie wiem jak , skoro cię nadal kocham
Nieustannie pragnę przy tobie być
Bez ciebie na cały świat się focham
Tylko bez ciebie nie potrafię żyć

Chcę spotkać kogoś , kto pomoże mi
Ją , która też zakocha we mnie się
Wyłącznie dla niej będę starał się
Zapomnę o tym ...jakbyś była snem

6439 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!