Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inferno

Diabolicznym chwytem dłoni
cofam ich do piekła
z otchłani rozpaczy
przelewa się myśl nikła
wrota mą złość chowały
lecz już wieczność otwarte
zgroza wędrowcom
wież zgliszcza zostały
napotkasz w pierwszych krokach
morderczą aurę wrogości
jak zawsze byłeś z nimi
dziś nie masz nikogo po bokach

392 wyświetlenia
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!