Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka o znaku

Dedykowany Mamie :)

nakreślony na mym czole
Matczyną Ręką
krzyża znak
choć niewidoczny
wskazuje drogę
rozświetla w mroku
pogrążony świat

3825 wyświetleń
84 teksty
8 obserwujących
  • carpe_noctem

    7 November 2015, 23:46

    No_One_, dziękuję. :)
    Pozdrawiam,
    C.N. :)

  • No_One_

    5 November 2015, 23:49


    Coś pięknego. Naprawdę.

  • carpe_noctem

    4 October 2015, 21:15

    Dziękuję, Cris. :)
    Pozdrawiam,
    C.N. :)

  • Cris

    4 October 2015, 14:07

    Cudny mini.
    pozdrawiam.
    :)

  • carpe_noctem

    4 October 2015, 13:22

    Trwanie w szczęściu?
    Pozdrawiam,
    C.N. :)

  • fyrfle

    4 October 2015, 12:24

    Się zastanawiam szczęście to czy trwanie?

  • carpe_noctem

    4 October 2015, 12:09

    Dziękuję serdecznie, płonąca. :)
    Pozdrawiam,
    C.N. :)

  • płonąca

    4 October 2015, 12:08

    Ślicznie wyrażone :)