Menu
Gildia Pióra na Patronite

pożegnanie serca

dawno
nie pamiętam
a może ...

a może to było wczoraj
gdy słońce
budziło dzień
za mgłą schowane
śpiewem ptaków
i szumem wiatru
delikatnie liście trącającym

dawno
nie pamiętam
a może wczoraj

odeszłaś

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • luterin

    10 December 2012, 23:16

    Piękne są Twoje wiersze.