Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

dawno cię nie snułam
goniąc wątek za wątkiem
dawno nie dotykałam
- jak rany

która jest jak świadek
i znaczy

zawsze zanadto
nadmiarowo
całkiem niepotrzebnie
przypadkowo

znajdując

w kształcie ust
czyimś kroku pośpiesznym
niepewnym spojrzeniu
i uśmiechu
- do złudzenia podobnym

pochylam głowę
i liczę że ty też - znasz tę grę

24 296 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • 14 March 2016, 13:18

    Zasnułaś niebo... :)
    Pozdrawiam. :))

  • fyrfle

    9 February 2016, 10:06

    Dawno Cię nie snułem, więc trochę się posnuje w tych strofach:)