Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożegnanie

Dałaś mi radość i uśmiech
W zamian dałem Ci siebie

Nigdy Ci za to nie podziękowałem
Chciałbym mieć jeszcze jedną szansę

Co teraz o mnie myślisz?
"Taki radosny, taki dumny, taki silny"
A tak naprawdę w środku cały drżę,
Bo mogę już Ciebie nie zobaczyć

Nigdy Ci za wszystko nie podziękowałem
Już nie będę miał okazji

Pozostanę twym aniołem stróżem
W ciemnościach będę Cię prowadził

Posłuchajcie mnie przyjaciele
Zawiodłem was, zawiodłem siebie

Pozostanę z wami w myślach
Nie zdążę was przeprosić

Co teraz o mnie myślicie?
"Taki szczęśliwy, taki dumny, taki silny"
To były tylko pozory
Dziś za późno by o tym mówić

Taki smutny, taki samotny, taki słaby
Taki pozostałem

Gdybyś dziś była tu ze mną
I dała mi jedną szansę
Świat odzyskał by swój blask
A życie sens

Dziś wszystko stracone

8812 wyświetleń
123 teksty
1 obserwujący