Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dajesz mi mizerne ultimatum mogę nie żyć jutro
tak samo
Jak nie żyję kazdego innego dnia
Coś we mnie prosi o rozapcz
Nie umiem dokonać niczego innego oprócz
Rozdarcia
Chcę z Tobą zostać
Bo z Tobą przyszłość tak samo niepewna
I tak samo skrzyć się będą moje marzenia
Niczym niezrealizowany w pączku kwiat

15 889 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    12 July 2016, 00:40

    Jakie to niepewne...a jednak po to są marzenia...
    Pozdrawiam serdecznie