Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może słuchasz serca, ale go nie słyszysz

Czy życiem człowieka
kieruje los
źle się dzieje
gdy postępujemy przeciwko
nie mu
zakochała się
w nim
ale go nie kochała
natrafiła na karę
nie potrzebnie
wcześniej odrzuciła
być może
tą prawdziwą
bezwarunkową
miłość
teraz stoi
na rozstaju dróg
bo musi
wybrać
między miłością
a długowieczną
przyjaźnią.

2473 wyświetlenia
15 tekstów
0 obserwujących
  • agniecha1383

    5 May 2012, 00:44

    jakbym słyszała(czytając)...moje sumienie..pozdrawiam

  • M44G

    5 May 2012, 00:19

    Ładne podoba mi się.