Menu
Gildia Pióra na Patronite

czy ...?

czy znasz słowa
niewypowiedziane ?

czy znasz gesty
w drodze powstrzymane ?

czy znasz tego
co kocha naprawdę ?

czy znasz ...
ja znam
lecz czy chcesz wiedzieć
jak bardzo ?

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!