Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasami wystarczył jeden gest albo zapach i znowu się rozklejałam Alice Hill

czy wypada mi tęsknić
za dotykiem twoich ust

gdy zrywaleś ze mnie wstyd
drżałam

czy wypada mi tęsknić
za dotykiem dłoni

teraz kiedy nastał zmierzch
gwóźdź do mojej duszy
marzną stopy choć lato upalne

czy wypada mi tęsknić
za głębią zrenic

porwij mnie jeszcze raz
lecimy
lecimy
lecimy

już niedługo jesień zastuka do drzwi
pomaluje świat swoimi kolorami
a ja będe pić wódke

bo już nie wypada usychać z tęsknoty
*A

http://www.youtube.com/watch?v=ToOv84jSMjQ

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    23 August 2015, 13:14

    Pięknie dziękuję za odwiedziny i każde miłe słowo... bo cóż ja bym bez was znaczyła

    Serdecznie pozdrawiam:)

  • Malusia_035

    18 August 2015, 13:29

    piękny ,zatrzymał mnie treścią :)

    Pozdrawiam Cieplutko :)

  • giulietka

    18 August 2015, 09:33

    pięknie Ci w tej maxi sukience z koronkami wersów;)
    pozdr.

  • silvershadow

    17 August 2015, 22:03

    Bardzo mi się podoba.

  • nicola-57

    17 August 2015, 21:56

    z wódką nie czekaj do jesieni...Nie czekaj, żyj... ZA. Pozdr.
    P.S. gwóźdź do duszy - ładne. Nie jestem ZA. Jestem bardzo ZA.

  • Cris

    17 August 2015, 21:46

    pięknie zapisana tęsknota.
    pozdrawiam.
    :)

  • motylek96

    17 August 2015, 21:35

    Dziękuję, bardzo dziękuję...

    Pozdrwiam wieczornie

  • 17 August 2015, 21:27

    Tęsknota zabiera nas do innej czasoprzestrzeni.
    Taki piękny wiersz, że nie mogę się naczytac.