Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

Czytasz wiersze miedzy wierszami.
Prawdę o ludziach wyczytujesz
miedzy ich sercem a czynami.
Jestes sam i boisz sie tego,
mogąc z kimś byc nie robisz tego.
Cudne sprzecznosci kilka radości,
kolejny ranek odkrywam kołdrę i zbiera mnie na mdłości.
Czytam wiersze miedzy wierszami,
znajduje piekne słowa miedzy banałami...
Taki juz pozostanę
niespokojny, lękliwy,
człowiek malutki do wszystkiego możliwy.

6401 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!