Menu
Gildia Pióra na Patronite

śpiew wiatru wskazuje droge, zanim oczy zobaczą i umysł nazwie

czy słyszysz deszcz
spływający po ciele,
krople przenikają przez skóre

serce uwięzione w klatce piersiowej
tłucze na ratunek,
kiedy łamie obietnice

gaśnie nadzieja
gdy winy są zbyt ciężkie

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    18 May 2014, 23:04

    dziękuję za miłe słowa, są dla mnie bardzo ważne

    pozdrawiam

  • marka

    15 May 2014, 23:34

    Ciekawy terapeutyczny utwór...

  • Tygrys

    15 May 2014, 22:50

    mała literówka się wkradła;-) jak dobrze, że konfesjonały są za darmo...nic tylko korzystać all inclusive:)