Menu
Gildia Pióra na Patronite

wężowa piosenka

czy słyszałeś kiedyś
jakby coś szeptało Ci do ucha, abyś zboczył ze swej drogi
jak jakiś głos, kusząc Cię i mamiąc
chce jedynie wypełnić swój plan złowrogi

najciężej jest tym o prawym sercu
zawsze mają wątpliwości co do swego postępowania
ale ich oczy są szeroko otwarte
zło im prawdy nie przesłania

najcenniejsi są Ci, którzy dostrzegają najwięcej
i to właśnie ich szatan chce mieć po swojej stronie
dlatego sprawia ból i cierpienie
powstrzymując ludzi od wstawienia się w ich obronie

1300 wyświetleń
21 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!