Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy słowa te

Czy słowa te coś znaczą?
Czy słowa coś w sobie mają?
Czy słowa te barwę jakąś dają?
Czy słowa te komuś pomagają?
Czy słowa te oni kiedyś docenią?
Czy słowa te przeminą jak ja?
Czy słowa te coś zmienią?

3513 wyświetleń
36 tekstów
1 obserwujący
  • 13 December 2012, 09:31

    Zestaw pytań też wierszem nie jest.