Menu
Gildia Pióra na Patronite

czym byłoby życie bez nadziei

czym byłoby bez odrobiny miłości

jaką nędzną podstawą istnienia

by zawładnąć żarliwym umysłem

551 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • Odchłań

    17 January 2013, 00:25

    byłoby puste ... nic nie warte ...

  • 16 January 2013, 17:32

    Twardowski pisał
    miłość jest albo jej nie ma
    Poświatowska tak o braku miłości
    nie ma zmiłowania
    nie ma odkupienia
    nie ma nas
    nie ma
    nie ma

    mam nadzieję, że nie zniekształciłem bardzo z pamięci
    pozdr.