Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęście

Czy...
kruszyłem kiedyś swój lód?
szukałem światła za chmurami?
próbowałem się ogrzać wśród mrozu?
Nie.

Ale...
wiedziałem co chcę osiągnąć?
miałem w sobie potrzebną moc?
od początku mogłem działać?
Tak.

Czasem...
wątpiłem?
nie wierzyłem?
załamywałem się?
Tak.

Co...
z moją przyszłością?
z moją iskierką?
z moim szczęściem?
Znalazłem je.

1396 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
  • krysta

    27 March 2015, 11:11

    dobrze jak znalazłeś ''Szczęście''
    ładnie.
    pozdrawiam.