Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czułość...
... to ciepło, miłość i dotyk,
... to poczucie bezpieczeństwa i jedności z drugą osobą,
... to odpowiedzialność i przywilej bycia z kimś wyjątkowym - jedynym.

Czułość...
... to iskra zapalająca gasnący płomień,
... to podmuch wiatru tylko dla Ciebie,
... to myśl, o której nie możesz zapomnieć przez cały dzień.

Czułość...
... to nadzieja i naiwność na coś wyjątkowego,
... to piękno i czerń odkrywane co dnia,
... to czar i zaklęcie - zaklęte w jednym słowie KOCHAM.

24 602 wyświetlenia
214 tekstów
73 obserwujących
  • Marie

    12 January 2016, 10:43

    Dziękuję.

  • Cris

    10 January 2016, 22:35

    ładnie...wiele słów o jednym ważnym...
    pozdrawiam. :)