Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słabość.

Czuję tylko ból, nie słyszę żadnych słów .
Nie mam siły na nic,
Smutek nie zna granic.
Oczy spuchnięte , poliki zziębnięte.
Nie mam nadziei , nie mam marzeń.
Cztery ściany zamknięte .. zimno.
Chcę umrzeć z zimna.
Jestem zbyt słaba by być
Zbyt silna by zniknąć.
Chcę odejść w niepamięć.
Zgubić chcę lęk.
Nie marzę już o śmierci ..
Chcę ją przy sobie mieć.

2590 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!