Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez cynizmu

czujesz
przytłacza codzienność
i wieczory palone głupotą

połóż dłoń na piersi
lęk przyczajony
na wzgórzu

ostre dni
drą szare prześcieradła
noce szaleństwa

a rankiem na brzegu łóżka
dym papierosa
wije się wokół Twojej szyi
(25.07.2011)

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    30 July 2011, 00:47

    Dziękuję wszystkim :)

  • 29 July 2011, 21:54

    Bez cynizmu powiem... PIĘKNE :)))

    Pozdrawiam ciepło :)))

  • motylek96

    29 July 2011, 21:13

    o kurka...bomba:))

  • NeCrOtOn

    29 July 2011, 21:12

    cholerna wyobraźnia ;)