Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zgubiła...

Czujesz jakbyś spadała w dół,
A jednak nie czujesz dna
Czujesz jakbyś wirowała w jakiejść otchłani
A jednak wiesz - gdzieś jest wyjście
Kiedy płomień gaśnie
Pozostaje iskierka
Mała i drobna
Czy zgaśnie ?

5729 wyświetleń
55 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!