Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytanie do Niej

Czuję Cię w każdym swego ciała skrawku
Mijam chwilę niezmiennie z Tobą w mych myślach
I czuję, jak przepływasz w mej krwi potoku
Powoli wlewasz się do serca. Czy mieszkasz w mych żyłach?

Marzę o moim z Tobą pocałunku
Pragnę czuć twój ból, przegonić twój strach
Marzę o w twoich ramionach przytułku
Przychodzisz w nocy..Czy mieszkasz w mych snach?

Słyszę Cię w ciszy głosów kwiatów polnych
Widzę Cię w ludzi mijających twarzach
Słyszę, w ludzi szeptach tych samych
Powiedz mi proszę, czy mieszkasz w mych zmysłach?

5478 wyświetleń
53 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!