Menu
Gildia Pióra na Patronite

PL

Człowiek czegoś albo nie docenia, ceni lub przecenia,
Czasami świadomie, czasami od niechcenia.
Ja Polski nie doceniałem,
Serce mi mówi, że na nowo się zakochałem.
W Polsce.....

9 dni.

27 951 wyświetleń
120 tekstów
2 obserwujących
  • 11 December 2012, 17:46

    Odliczania koniec:)

  • 7 December 2012, 13:03

    do mojego powrotu do domu, do Polski :)

  • 6 December 2012, 15:37

    Człowiek zwykle nie docenia, czasem przecenia i raczej nigdy nie ceni.
    Dokąd zmierza to odliczanie?:)