Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czemu tata ciągle krzyczy?
Czemu mamie tak źle życzy?
Czemu mama wciąż tak żyje?
Czemu łzy swe ciągle kryje?
Czemu tata mamę szarpie?
Czemu mamie krew z ust kapie?
Czemu mama nic nie mówi?
Czemu tata tak się gubi?

1589 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
  • agniecha1383

    8 May 2012, 00:49

    Zbyt często takie pytania rodzą się w dziecięcych główkach...
    Czemu my dorośli prowokujemy nasze pociechy do takich pytań?

  • Archangel_Marco

    8 May 2012, 00:32

    Dziecko widzi zdecydowanie więcej...
    Dlatego powinniśmy zostawić w sobie coś z dziecka.

  • Archangel_Marco

    8 May 2012, 00:31

    Dziecko widzi zdecydowanie więcej...
    Dlatego powinniśmy zostawić w sobie coś z dziecka.

  • Hachi

    8 May 2012, 00:07

    Lubie takie rzeczy, pisanie jak dziecko, ale które jednak dostrzega czasami więcej niż dorośli chcą przyznać.
    "Czemu tata tak się gubi?"
    Idealne podsumowanie.

  • PRON DE NADIE

    7 May 2012, 23:38

    bardzo trafiają te słowa.. Prawdziwe oblicze dzisiejszego dnia.