Menu
Gildia Pióra na Patronite

Via Dolorosa

czemu płaczesz ?
jeszcze wczoraj byłeś tłumem
by dziś uciekać w samotność
bólu duszy
a wczoraj ?
plułeś i lżyłeś
więc czemu teraz milczysz
przeżywając pustkę ?

wczoraj byłeś tłumem
dzisiaj zza mgły łez
widzisz słońca blask
i pusty krzyż

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • fyrfle

    26 April 2016, 14:47

    Wstań i żyj.

  • Cris

    22 March 2016, 22:17

    Wzruszający...