Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dlatego

Czemu czuję się smutna, z tak absurdalnego powodu?
Dlaczego jest mi źle tylko dlatego.
A tylko dlatego, że wydaje mi się, że jestem bezużyteczna, że nikt za mną nie zatęskni jeśli zniknę, że nikt o mnie nie myśli, że dla nikogo nic nie znaczę. I że nigdy nie stanę się dla kogoś powietrzem, którym chce się oddychać, a będę traktowana niemal jak fosgen.

5080 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!