Menu
Gildia Pióra na Patronite

krzew głogu

( z cyklu pt. "Niebiańsko" )

ocieramy
wzrok o wzrok

czekasz nieba

gdybym tylko słowo rzekła...

83 962 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • RozaR

    10 February 2015, 00:19

    Powiedz tylko slowo a będzie uzdrowiona i zachęcona dusza moja .

  • onejka

    16 November 2014, 21:27

    Dziekuję Marku.

    Mirek, nie przejmuj się ja mężczyzn też nie rozumiem...

    Miło Yestem, że zobaczyłeś w tym piękno, gdyż inspirowane dziejami Tristana i Izoldy Złotowłosej.

  • 16 November 2014, 00:28

    Serce w cierniowej koronie... żywopłot nie do pokonania... a dusze wrotami splecione...
    Stałoby się ciałem?...
    Piękny tekst...
    Podziwiam.

  • fyrfle

    15 November 2014, 20:37

    Jak zwykle nie rozumiem kobiet, a jeszcze kobieta poetka...

  • marekg

    15 November 2014, 18:30

    bardzo na tak ...fajne

  • onejka

    15 November 2014, 18:08

    Krzew głogu jest tu kluczem i symbolem... rzęsy, to nie moja bajka Mirku

  • fyrfle

    15 November 2014, 17:10

    Głog ma bardzo zdrowe owoce. Zaproś go rzęsami i pozwól sobie też na niebo.