Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zyczenia

Czekalem do polnocy
zeby jako pierwszy
zlozyc Ci zyczenia.
Chcialem powiedziec,
ze Cie kocham lecz utonalem
pod sterta grzecznosciowych laurek.

27 361 wyświetleń
174 teksty
4 obserwujących
  • fyrfle

    26 September 2015, 11:16

    smutny