Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Bajeczne pieśni”

Czekała, aż w końcu zjawi się
Jej wymarzony „Mały Książę”
Lecz zapukał do jej drzwi
„Przemarznięty Mały Elf…”
Szybko wydało się
Że z Niego chamski
Zarośnięty Duży Troll
Powiedziała Mu, „s'il vous plaît.”

http://www.youtube.com/watch?v=Ck8wFOP_BRw

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    1 August 2013, 14:53

    Cieszy mnie to. Pozdrawiam Serdecznie Ciebie Asiu.

  • AsiKa

    1 August 2013, 03:47

    ładne ,pozdrawiam :)