Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Czas płynie nie ubłaganie,choć
czasem wydaje się, że staje.

Czas bezdusznie kilka ofiar
ze sobą zabiera.

Czas..Co jest licznikiem czasu?
Moja czy Twoja nadzieja?

Wiem o nim tylko , że kiedy
Cię nie ma on wciąż przemija.
Nie chcę poczekać,a to tylko
jedna chwila..

16 509 wyświetleń
188 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!