Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasem

Czasem mono-tonę, czasem się trapię
chodź z drugiej strony...zagadka,dwuznaczna
Czasami co słońce, czasami za blaskiem
a jednak braknie zwieńczenia-czasem
Czasu w brud,obmywam się czasem
z radością wołam,gdy mi miejsca ubywa
Czas odchodzić,czasem ze łzami
tonie wrak spełniony marzeniami
Czasem nadzieja,gdyż jestem czasem.

9954 wyświetlenia
169 tekstów
19 obserwujących
  • NeCrOtOn

    9 October 2012, 21:32

    w doslownym znaczeniu - czasem ;) . Ostatnio rzadko odwiedzam .

  • misiek45

    9 October 2012, 20:52

    Czasem znajduje się wiersz co tekstem zaciekawi i dobrze że czasem tu jesteś-pozdrawiam na noc:)

  • NeCrOtOn

    9 October 2012, 20:31

    dziękuję ;)

  • czarna mamba

    9 October 2012, 20:29

    czytam wczytuje sie i fajnie sie go czyta:)