Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** wspomnienia

Czasem jeszcze przechadzam się
naszymi alejkami w parku

wspomnienia jak slajdy
nakładają się na oczy

każdy spadający liść
niesie za sobą westchnienie

kamyk na dnie źródełka
wrzucony jako niespełnione marzenie

wiatr unosi tysiące rozmów
na ławeczce pod dębem

promyk słońca przypomina
jakie piękne były Twoje tęczówki

dziś tylko puste dłonie
i łzy zastygłe na policzkach

wspomnienia jak perły
przechowuję w szkatule Serca

Św.Pamięci przyjacielowi Danielowi ... [*]

14.03.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=kwasgs5_CLc

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • krysta

    1 April 2016, 14:09

    Wróciłam poczytać raz jeszcze, dodać do zeszytu- też mam takie wspomnienia...ujęłaś pięknie w słowa.

    Serdeczności Malusia :)

  • PainWithoutLove

    28 March 2016, 14:15

    Piękny, subtelny, wzruszający.
    Serdecznie pozdrawiam Malusiu :)

  • słoneczniki

    24 March 2016, 22:29

    Wzruszające wersy

  • mill

    24 March 2016, 19:12

    ......ładna dedykacja .........fisz

  • krysta

    24 March 2016, 17:19

    Wzruszająco piękny...
    fisz.

    Pozdrawiam serdecznie Malusia :))

  • Malusia_035

    24 March 2016, 12:43

    inf :) Dziękuję serdecznie :) Pozdrawiam słonecznie :))

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    24 March 2016, 12:42

    Powiem tylko piękny !!!
    bo mi słów zbrakło :))*