Menu
Gildia Pióra na Patronite

Autokorekta.

Czasami nie mam pomysłu
Na wiersz, i bardzo dobrze
Zapytacie, czemu tak uważam?

Odpowiedź jest prosta
I niektórym znana

Lubię gdy słowa
Same układają się
Układają się w tekst
Czasami wierszem zwany
Nie musi być w proporcji
Nie musi być w melodii
W rytmice zachowany

Czasami przychodzi, siedzi
Siedząc pije kawę, herbatę
Chętnie wtenczas przelałby się na...
Na papierze niestety nie pisuję
Zawsze z pisania miałem...
Podpieram się maszyną
Do pisania, co sama błędy
Z tekstu mi wygania.

( piosenka bez związku?)

https://www.youtube.com/watch?v=K-O2UH-vjC8

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!