Menu
Gildia Pióra na Patronite

o...

Czasami, kiedy siedzę w ciemnościach
I tylko mój gniew z bezsilności
Odbija się w oknach
Gdy mówią o tolerancji
I mówisz, że to obrzydliwe
Nie ma w tobie empatii, wrażliwości
Nie czujesz czyjejś miłości
ani swojej

Do mnie mówisz, że jestem dziecinna,
Kiedy się uśmiechnę,
Myślałeś, że jestem poważniejsza,
Ja mówię : z tym - mniejsza

Kto tu jest dzieckiem, no sam zobacz
Kto co tydzień wymienia dziewczynę
A kto tylko chowa się słowach
No sam zobacz

22 129 wyświetleń
281 tekstów
114 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!