Menu
Gildia Pióra na Patronite

co ze mną robisz
że serduszka mam w głowie
i myślę o tobie
nawet gdy nie chcę

przechodzę przez ulicę na czerwonym świetle
uśmiecham się do ławek w parku
ptaszków
drzewek

tak myślę
że chyba jednak mam serce

wszystko przez ciebie

8950 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
  • onejka

    5 October 2016, 14:52

    Lubię ten wiersz,
    choć wolę
    serca
    ptaki
    drzewa
    ... :)

  • PrestonX

    3 October 2016, 22:52

    Miłość to i fajnie ;)

  • zapach_bzu

    3 October 2016, 21:12

    Mam nadzieję, że chociaż odwzajemniają uśmiech :)
    Fisz!
    Pozdrawiam :)

  • Naja

    3 October 2016, 20:29

    Oj niedobry ty..., oj doobryyy... Och... :-)))