Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co to?

Coś zabolało
Coś zakłuło
Niczym gwóźdź
Niczym drzazga
I zakrwawiło
Całkiem zgłupiało
I pękło, cóż
Zrobiła się miazga
A wszystko dlatego
Wszystko przez ciebie
Serce mam jedno
A to w potrzebie
Chciało pokochać
Chciało być wierne
A musi szlochać
Być samodzielne
Bo coś nadal boli
Bo coś musi kłuć

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • PetroBlues

    17 October 2011, 17:16

    Złoto:P

  • Myffa90

    24 September 2010, 12:47

    Dziękuję.

    Nie zaznaczyłam tylko, że dwa ostatnie zdania spowalniają.
    A po waszych komentarzach odniosłam wrażenie jakby ten mój "nibywiersz" ruszał jak lokomotywa.

    Pozdrowienia ślę. ;)

  • motylek96

    24 September 2010, 12:23

    Fajnie się czyta szybko,płynnie:))

  • awatar

    23 September 2010, 12:48

    ładnie to pędzi, pozdrawiam