Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Cośmy sobie mój bracie zrobili?
Czyśmy wciąż jesteśmy tymi cośmy byli?
Czym ja za tobą wciąż bym w ogień wskoczył?
Czyżbyś ty ze mną się dalej jak za dzieciaka droczył?
I czy bym z tobą dalej o wszystkim mógł rozmawiać,
Gdyby się nie stało to przez co nie chcesz ze mną gadać?

Cośmy sobie mój bracie zrobili?
Pamiętasz jak kiedyś razem z przeciwnościami żeśmy walczyli?
Kiedy żadna moc nas rozbić nie potrafiła,
Bośmy byli razem i to była nasza siła.
No odezwijże się czasem, piśnij choćby słowo,
Bo bez ciebie żem jest tylko siebie połową.

Cośmy sobie mój bracie zrobili?
Tak bardzo pragnę byśmy w tej nienawiści nie tkwili.
Bo choć wszystko cośmy mieli żeśmy zmarnowali
Moja głowa wciąż wypełniona jest pięknymi wspomnieniami.
I czasem chce ci powiedzieć: „bez ciebie umieram”
Lecz boję się, że odpowiesz: „już na wieniec pogrzebowy zbieram”.

3519 wyświetleń
73 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!