Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odszedłeś

Co się stało?
Nie wiem
To znaczy…
Bolało
Co się dzieje?
Nienawiść
Jest wszędzie…
I boli
Co się stanie?
To wiem
Odejdziesz…
I będzie bolało
Do końca
Zawsze będziesz
mnie nienawidził
A ja?
Pomieszam
Nienawiść ze łzami
I tą miksturą
Zakleję uczucia
Bo Ciebie nie da się
Zastąpić…

1511 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!