Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśl to życie

Coraz pewniej i dnia każdego,
Idź do przodu, nie żałuj niczego.
Gdy pragniesz mocno i szczerze,
Nic twojej nie może oprzeć się wierze.

Nie bądź sam dla siebie przeszkodą,
Twoje myśli wszystko sprawić mogą.
Wyznaczaj więc myślom tory właściwe,
A czeka cię życie dobre, szczęśliwe.

6815 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    27 June 2011, 12:11

    Pozytywne myślenie to podstawa.
    Fajnie zrymowany wiersz.
    Pozdrawiam.