Menu
Gildia Pióra na Patronite

Codziennie prześladuje w tym pokoju.
Czuję zapach Twój tak słodki
Dla mnie kiedyś, teraz gorzki.
Ze łzami w oczach siedzę w rozdarciu.
Wtedy myślałem, że coś więcej dla Ciebie znaczę,
Teraz wiem, że się myliłem.
Dziś już się nie odzywasz a ja ginie,
Nie jestem tym kim byłem.
Serce, które dla Ciebie biło
Rytm swój zgubiło
I bić przestaje na pół rozdarte...

4788 wyświetleń
34 teksty
1 obserwujący
  • RozaR

    7 October 2014, 18:30

    Zranione nastepne jagnię .