Menu
Gildia Pióra na Patronite

Test.

Co dzień
Co noc
Test mam,
Do rozwiązania
Test na milczenie
Tylko nie wiem
Czy zadowala mnie
Tego testu zaliczenie
Bardziej bym wolał
Gdybym go oblał.

https://www.youtube.com/watch?v=okB1gyfUMys

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    29 October 2014, 20:33

    Nie jak się chrapie.

  • 29 October 2014, 20:00

    Najlepiej zdawać taki test w czasie snu:)Zaliczenie pewne:)

  • M44G

    27 October 2014, 22:20

    Dobranoc, słodkich snów krystynko.

  • krysta

    27 October 2014, 22:03

    milczenie to trudne zadanie...chyba się Twoja wola stanie.
    pozdrawiam na dobranoc :)

  • M44G

    27 October 2014, 19:21

    Albo chyba się nie rozumiemy?

  • M44G

    27 October 2014, 19:18

    Ale ja nie chce go zdawać, jak sam ostatni wers na to wskazuje.