Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapewniam

rodzice pewnej kobiety są wobec mnie nieprzychylni - to jest test dla "naszej" znajomości

Co by się nie działo, ja Cię nie opuszczę
Nie odpuszczę tej znajomosci, to zbyt piękne
Klękne, przed wszystkimi i pokaże kim jestem
Szerokim gestem, wytłumaczę "o co chodzi"
Będe dążył do zgody, do porozumienia
Wreszcie do zrozumienia, tego co mną kieruje
Co snuje mi się w umyśle, co myślę..
Jednego mozesz byc pewna, nie odejdę
Przejdę przez tą próbę, bo tego pragnę
Odnajdę rozwiazanie i zlapię Cię za ręke
Uwierz, to nie męka, jesteś tego warta
Trochę uparta, ale jakże mi bliska i kochana
Wygrana jest blisko, ale to nie urwisko
Jeśli coś nie wyjdzie, powiemy trudno
Przecież to nie koniec, zawsze można zacząć
Jeszcze raz... Od nowa, zapominając o poprzednich problemach, jeszcze raz...

3768 wyświetleń
42 teksty
0 obserwujących
  • misiek45

    3 July 2012, 22:50

    piszesz co czujesz i to mi się podoba-pozdrawiam